Ποιοι είμαστε

Η εταιρία ιδρύθηκε το 2011 από τον Βασιλειάδη Γιώργο του Λεωνίδα, στο πλαίσιο χονδρικής και λιανικής πώλησης, συνεχίζοντας μια πολυετή πορεία στο χώρο των ηλεκτρονικών ειδών & ανταλλακτικών, πάντα με τον ίδιο ζήλο, αγάπη και επαγγελματισμό σε αυτό που κάνουμε. Παράλληλα, δημιουργήθηκε και η ιστοσελίδα μας www.glvpanelectronics.gr, με σκοπό την διευκόλυνση, εξυπηρέτηση και ενημέρωση των πελατών μας, έχοντας πάντα ως βασικό γνώμονα την πλήρη υποστήριξη και σεβασμό των συνεργατών μας, διατηρώντας σταθερά τη σχέση τιμής και ποιότητας και ποτέ τον ευτελισμό των προϊόντων & υπηρεσιών που προσφέρουμε.
Το 2019 η εταιρία εγκαταστάθηκε στο νέο, ιδιόκτητο χώρο της με σκοπό την πλήρη προβολή των προϊόντων της σε μορφή έκθεσης, καθώς επίσης και την απόλυτη εξυπηρέτηση μέσω της χονδρικής και λιανικής πώλησης. Παράλληλα, συνεχίζεται η λειτουργία της ιστοσελίδας μας (www.glvpanelectronics.gr) για την ολοκληρωμένη κάλυψη, τόσο στο λιανικό όσο και στο χονδρικό εμπόριο (μέσω λειτουργίας Β2Β), με στόχο τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων της και των τιμές της, πάντα με σεβασμό προς τους συνεργάτες της (τεχνικό, εγκαταστάτη, κατάστημα).
Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ξεκινώντας και συντηρώντας μαζί μια γερή και σταθερή συνεργασία.

Καλάθι αγορών